Sinterklaas op bezoek? 

In waalwijk e.o.


UITLEG MEEVAREN OP "DE PEPERNOTENBOOT": 

De opstapplaats is in de stadshaven van de vestingstad Heusden, in het centrum aan de vismarkt vlakbij De Pannenkoekenbakker ( Vismarkt 4, 5256 BC Heusden) . Wij komen met luide muziek van "Daar komt de stoomboot" de haven binnen varen om u en alle anderen op te pikken. Hierna begint het feest. 

Eenmaal aan boord een spannend begin van de reis omdat Sint nergens te zien is. Waar is hij, is hij er wel. Tot Sint de Hoofd-Pepernotenpiet via de "intercom" bij zich roept. De spanning zal te snijden zijn, met natuurlijk een goede afloop. Nadat Sint "gevonden" is, gaat hij een rondje om iedereen te begroeten. Hierna zal er gezongen worden, en gedanst. Natuurlijk mogen ook alle kinderen bij Sinterklaas komen, en zal er uit het Grote Boek van Sinterklaas diverse ( positieve) gebeurtenissen gedeeld worden. Leuk fotomoment.

Verder krijgen de kinderen de kans de boot zelf te besturen achter het roer. Piet roept de kinderen bij zich, want hij is de weg kwijt, en heeft hulp nodig.

(Fotomomentje) 

Na 1 uur varen zullen wij terug keren in dezelfde haven. Er is gelegenheid om met uw gezelschap een foto te maken met Sinterklaas en de Pieten op de punt van “De Pepernotenboot”. De stoomboot vertrekt dan weer en kunt u Sinterklaas uitzwaaien. Dit gebeurt ook weer met luide muziek van "Dag Sinterklaasje". 

Alles in all-in. Ook de koffie/drankjes, snoepgoed en een cadeautje voor de gelovigen.

Dit was kort een uitleg van wat er zich gaat afspelen. 

Is uw interesse gewekt, dan boek voor een plaatsje op De Pepernotenboot.

Onvergetelijk voor jong en oud.

Dit alles voor €  19,50 pp. En altijd max 12 personen per vaart, dus altijd veel aandacht voor de gelovigen.

PRIVE-VAART:

Wilt u alleen meevaren met uw gezin/familie en vrienden, dat kan. Boek een prive-vaart. Dan gaan er max 12 personen mee, maar u betaald voor 11 personen. 1 persoon gratis.