Sinterklaas op bezoek? 

In waalwijk e.o.

Persoonlijke brief van Sinterklaas:

Wat is er leuker dan een persoonlijke brief van Sinterklaas ontvangen?

€ 4,50*

Beste vrienden van Sinterklaas,

Wij hebben iets nieuws en unieks voor de kleine gelovigen. 

Hoe zou u het vinden als Sinterklaas uw kind/kinderen een persoonlijke brief uit naam stuurt van Sinterklaas? En niet zo maar een brief, maar een bijzondere brief! 

Een mooie gekleurde envelop,met eigen postzegel van Sinterklaas ,echte wax stempel van Sinterklaas met inscriptie luxe papier met watermerk. Wij hebben de mogelijkheid te kiezen uit twee verschillende brieven. Wij hebben ze voor een individueel kind of voor meerdere kinderen. 

In de brieven staan algemene zaken zoals:  dank voor het lekkers voor het paard en de tekening(en), goed geluisterd enz, maar ook persoonlijke zaken die u mij aanlevert Deze worden in de brief verwerkt. Verder zal er in staan dat Sinterklaas, wanneer hij tijd heeft, misschien wel langs komt. Maar er staat natuurlijk in dat dit niet zeker is en ook niet wanneer. (spannend) 

Wat zegt u ervan? Via de post een “echte” brief van Sinterklaas. 

Hebben jullie interesse in een “echte “ brief van Sinterklaas met unieke postzegel van Sinterklaas zelf  en wax stempel, dan kunt u deze via de mail bestellen. 

De vergoeding voor de brief is € 4.50 per brief

U betaalt de vergoeding voor de brief  per bank, en na ontvangst sturen wij de brief/ brieven toe. 

Nu hoeft u alleen aan te geven of u een unieke brief  van Sinterklaas wilt. Zet in de mail wel de naam/namen van de kind/kinderen, adres en enkele leuke dingen 

In afwachting van jullie reactie,  

Eus Hauser, Sinterklaas 


Wanneer u ons een mailtje stuurt met uw gegevens (naam/namen en adres van de gelovige(n) en enkele leuke positieve dingen, stuurt Sinterklaas u een persoonlijke brief toe. En niet zo maar een brief, maar:

- op luxe papier

- voorzien van watermerk in kleur

- voorzien van wax stempel met signatuur Sint (S)

- luxe gele envelop

- persoonlijke postzegel van Sinterklaas

Wanneer u 1 of meerdere brieven bestelt dan heeft u deze binnen drie à vier dagen in huis, helemaal op naam en met de persoonlijke dingen van de gelovige(n).

Betaling: vooraf per bank. Na ontvangst wordt brief verstuurd.

Heeft u Sinterklaas geboekt bij Sinterklaasbezoeken, dan betaalt u gelijk met de kosten van het bezoek als wij uw huis verlaten. Kosten bezoek + kosten brief/brieven

Kosten per brief € 4.50

www.sinterklaasbezoeken.nl 

info@sinterklaasbezoeken.nl