Sinterklaas op bezoek? 

In waalwijk e.o.Even kort iets over “ons”

Al vele vele jaren kom ik rond de decembermaand naar Nederland om hier kinderen en ook volwassenen te verrassen met lekkers en cadeautjes. Ik kan u zeggen, dat valt niet mee op mijn leeftijd. Een “Goede Sint” dient aan vele criteria te voldoen, en is bepalend voor een goede uitstraling. Ik heb dan ook kosten nog moeite gespaard om er voor te zorgen dat zowel ik (Sinterklaas) als mijn Pietermannen er perfect uit zien.

Zo zult u op de foto’s zien dat de kleding van zowel Mij (Sinterklaas) als van mijn Pieten van zeer hoge kwaliteit zijn. Alles is van de hogere categorie (professioneel) en is een essentieel onderdeel van een “echte Sint “ zijn. 

De laatste jaren heb ik o.a. bezoeken af mogen leggen bij diverse Sinterklaasactiviteiten in Winkelcentrum De Els te Waalwijk, Weekmarkt Waalwijk, Boerenbond, Brandweer Vlijmen, Brandweer Den Bosch, Politie Meldkamer Den Bosch en div. kinderdagverblijven, scholen en bedrijven. Natuurlijk moeten we de vele huisbezoeken niet vergeten.

Ook hebben wij de laatste jaren een nieuw item. Meevaren op De Pepernotenboot. Dit is de intochtboot van de vestingstad Heusden. U kunt mee met een all-in tocht met Sinterklaas en enkele Zwarte Pieten. Kijk hiervoor naar de foto's van De Pepernotenboot, of op www.pepernotenboot.nl

Ik hoop dat u een positieve indruk van mij heeft gekregen. Het Sinterklaasfeest is voor zowel u als voor mij echt een feest.

Heb ik uw interesse gewekt, en wilt u als ouder, bedrijf of instelling een “Goede Sint”op bezoek, dan neem contact op en reserveer op tijd.

Prijzen

Reserveren

Tot ziens, 

Sinterklaas